millora al suburbà

Unes obres mantindran quatre estacions de metro de la L4 tancades fins al 30 d'agost

Des de demà queda afectat el tram que va de Selva de Mar a La Pau, on s'habilitarà un bus llançadora

zentauroepp28424153 maresme forum200726155911

zentauroepp28424153 maresme forum200726155911

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La línia L4 del metro de Barcelona estarà tancada per obres a partir d’aquest dilluns i fins al 30 d’agost en el tram entre les estacions de Selva de Mar i La Pau, informa l’Ajuntament de Barcelona.

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha anunciat que realitzarà diversos treballs de millora en les vies de l’L4 durant aquest estiu. En concret, durant cinc setmanes es veuran afectades quatre parades: El Maresme/Fòrum, Besòs Mar, Besòs i La Pau. Selva de Mar serà l’última parada de la línia en aquell període.

Amb l’objectiu que la ciutadania pugui continuar desplaçant-se amb transport públic, mentre durin les afectacions hi haurà un servei de bus llançadora que cobrirà el tram afectat i pararà a totes les estacions.

Notícies relacionades

L’horari d’aquest servei especial serà de dilluns a dijous, a més dels diumenges, de 5.00 a 24.00 hores, mentre que els divendres, dissabtes i vigílies de dies festius s’allargarà fins a les 2.00 hores de la matinada.

El nou bus permetrà mantenir uns intervals de pas similars als del servei de metro, i els usuaris també disposaran dels altres mitjans de transport habituals per realitzar el trajecte.