12 jul 2020

Anar al contingut

la borrasca que va fuetejar catalunya

El Govern destina 1,3 milions per reparar els danys de la tempesta Gloria a la platja de la Mar Bella

Les obres consistiran principalment en la reposició dels dics al seu estat original

Efe

El Govern destina 1,3 milions per reparar els danys de la tempesta Gloria a la platja de la Mar Bella

RICARD CUGAT

La direcció general de la Costa i el Mar del Ministeri de Transició Ecològica ha autoritzat obres per valor d’1,3 milions d’euros per reparar els danys produïts per la borrasca Gloria a la platja de la Mar Bella de Barcelona, el mes de gener passat.

La borrasca Gloria va fuetejar Catalunya entre el 19 i el 24 de gener i va provocar importants inundacions i danys a la costa, convertint la platja de Barcelona un dels punts afectats. Segons el ministeri, s’han detectat afectacions importants als espigons del Bogatell i Ferrocarril de la Mar Bella, les patologies principals de la qual se centren en els dics i en la pèrdua de protecció.

Les obres consistiran principalment en la reposició dels espigons al seu estat original mitjançant el subministrament i col·locació d’escullera i la fabricació i col·locació de blocs de formigó.

El subdelegat del Govern a Barcelona, Carlos Prieto, ha destacat el «compromís» del Govern amb el litoral barceloní i ha explicat que, amb aquestes actuacions, no només se soluciona un problema puntual, sinó que es recupera la funcionalitat dels dics i la protecció de les platges de Barcelona davant de futurs temporals. 

Temes: Govern Temporals