24 set 2020

Anar al contingut

120è dia de protesta

Incidents a la Meridiana en el tall d'aquest dilluns

Un manifestant es va enfrontar a un motorista que va intentar creuar la protesta i un grup ultra va acudir a increpar els assistents

Incidents a la Meridiana en el tall d'aquest dilluns

FERRAN NADEU

El tall de l’avinguda Meridiana de Barcelona, que aquest dilluns va complir el seu 120è dia de protesta contra la sentència del procés, va viure ahir a la nit moments de tensió amb algun incident entre manifestants i ciutadans. Especialment quan un motorista va intentar creuar la manifestació, com es pot observar en vídeos difosos a les xarxes socials. Una persona l’empeny i aquest, amb la moto a terra, li respon i intenta anar contra ell tot i que és frenat per la resta d’assistents a la protesta, que ahir a la nit va reunir un centenar de persones. La tensió no va anar a més i els manifestants van deixar circular el conductor. 

Més tard, segons explica Betevé, va ocórrer un segon episodi de tensió pel qual els Mossos d’Esquadra van haver d’establir un cordó de seguretat per evitar més incidents. Un grup ultra d’una desena de persones van acudir al tall a increpar els assistents a la protesta independentista. L’incident no va anar a més.