A BARCELONA

Els Mossos investiguen dues morts en la mateixa tarda a Ciutat Vella

Un dels cossos ha sigut trobat amb signes de violència en una vivenda incendiada al carrer del Portal Nou

L'altre cos ha aparegut a l'escala d'un edifici de vivendes del carrer de l'Arc de Sant Vicenç

zentauroepp51452336 20 12 2019 un agente y coches de mossos d esquadra  sociedad191220225813

zentauroepp51452336 20 12 2019 un agente y coches de mossos d esquadra sociedad191220225813 / MOSSOS D ESQUADRA

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez

Els Mossos investiguen dues morts que han tingut lloc aquesta mateixa tarda al districte de Ciutat Vella, a Barcelona. De moment, res apunta que estiguessin relacionades, més enllà dels escassos 600 metres que separen les dues troballes.

El primer dels cossos sense vida que s’ha trobat ha sigut el d’una persona que ha aparegut després de l’incendi que ha tingut lloc aquest dilluns en una vivenda al número 25 del carrer del Portal Nou, segons fonts policials consultades per aquest diari. L’incendi ha començat cap a les tres de la tarda i ha calcinat una de les habitacions de la vivenda, cosa que ha mobilitzat cinc dotacions dels Bombers de Barcelona.

Notícies relacionades

Un cop el foc ja estava controlat, els Bombers han detectat la presència d’un cos sense vida amb signes de violència a la vivenda i han notificat la troballa a les forces policials. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per aclarir les circumstàncies del foc i la mort de la víctima. L’autòpsia que es practiqui al cadàver resultarà decisiva per confirmar que es tracta d’una víctima d’un homicidi i, en conseqüència, que les flames podrien ser intencionades per complicar l’esclariment del cas.

El segon cos, el d’una dona, ha aparegut poc després a escassos 600 metres a l’escala d’un edifici de vivendes al carrer de l’Arc de Sant Vicenç del mateix districte.  En un primer moment els Mossos no han indicat que hi hagi cap relació entre les dues morts més enllà de la proximitat en la qual s’han localitzat els seus cadàvers.