DIUMENGE DIA 5

TMB recomana utilitzar el metro diumenge a la tarda per la Cavalcada de Reis a Barcelona

Es restringirà el trànsit als vehicles privats i hi haurà afectacions en el recorregut de la gran majoria de línies d'autobús

zentauroepp41485146 cabalgata de reyes190104122247

zentauroepp41485146 cabalgata de reyes190104122247 / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana utilitzar el metro aquest diumenge a la tarda amb motiu de la celebració de la Cavalcada de Reis, així com altres cavalcades i actes similars a diferents barris de la ciutat i municipis de l’àrea metropolitana.

En un comunicat aquest divendres, TMB ha explicat que, a causa dels esmentats esdeveniments, es restringirà el trànsit als vehicles privats i hi haurà afectacions al recorregut de la gran majoria de línies d’autobús, que seran limitades o desviades entre les 16 i les 22 hores.

La Cavalcada de Reis començarà a les 18 hores a l’avinguda del Marquès de l’Argentera i continuarà per Pla de Palau, Via Laietana, plaça Urquinaona, Fontanella, plaça Catalunya, Pelai, plaça Universitat, Sepúlveda, avinguda Paral·lel, plaça Espanya, avinguda Reina Maria Cristina i avinguda Rius i Taulet.

Notícies relacionades

Per facilitar la mobilitat, el metro reforçarà amb més trens totes les línies convencionals, que circularan en intervals d’entre tres i cinc minuts, i el servei funcionarà fins a les 2 de la matinada per ser vigília de dia festiu.

El metro es reforçarà amb personal d’atenció al públic i neteja a les estacions més freqüentades durant la Cavalcada, com a Ciutadella / Vila Olímpica (L4), Barceloneta (L4), Jaume I (L4), Urquinaona (L1 i L4), Drassanes (L3), Catalunya (L1 i L3), Universitat (L1 i L2), Sant Antoni (L2), Passeig de Gràcia (L2, L3 i L4), Paral·lel (L2 i L3), Rocafort (L1), Urgell (L1) i Espanya (L1 i L3).