Dos han fugit

Detingut per haver violat la mateixa dona dues vegades en quatre dies

L'agressor ha sigut arrestat aquesta matinada en un parc de Nou Barris, juntament amb dos homes més, per la Guàrdia Urbana

Els Mossos, que han descartat que es tractés d'una violació múltiple, han deixat sense efecte la detenció dels altres dos sospitosos

dwyhubnx4aaaq1p

dwyhubnx4aaaq1p

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona han arrestat aquesta matinada tres homes per l’agressió sexual que ha comès un d’ells a la plaça de la República del districte de Nou Barris. Els policies han detingut l’agressor sexual perquè l’han sorprès in fraganti i, davant els indicis que podria tractar-se d’una violació múltiple –un extrem ja descartat pels investigadors–, també han arrestat dos homes que es trobaven a prop de la dona mentre era atacada.  

Els agents s’han dirigit al lloc alertats per la trucada d’un veí que afirmava haver presenciat com diversos homes empenyien una dona cap a un parc ubicat al costat de la plaça. Quan els agents han arribat al lloc, l’agressió sexual ja s’havia consumat.  

La Guàrdia Urbana ha alliberat la dona i ha pogut detenir tres dels homes, entre els quals es trobava l’autor material de l’agressió. Els altres dos han fugit. Els tres han passat a disposició dels Mossos, que han activat agents d’investigació del districte de Nou Barris. Aquests últims s’han desplaçat a l’Hospital Clínic, on es trobava la víctima, que ha remarcat que només havia sigut atacada per un dels cinc homes. Els altres quatre eren indigents que, pel que sembla, havien acudit a la zona alertats pels crits d’ella. 

Notícies relacionades

La víctima ha afegit una cosa nova: la d’aquesta matinada no era la primera agressió sexual que patia. Fa quatre dies el mateix home també la va violar, tot i que llavors no es va atrevir a denunciar-lo, segons fonts consultades per aquest diari, que expliquen que la víctima i el violador es coneixien i que tots dos es troben en risc d’exclusió social. 

El presumpte violador ha confirmat, en la mateixa direcció que la víctima, que els altres quatre indigents no havien participat en l’agressió a la dona. Els dos que continuaven arrestats han sortit en llibertat aquesta tarda. L’autor de l’atac passarà a disposició judicial dissabte per dues agressions sexuals.