CLÀSSIC I PROTESTA

Afectacions del trànsit a Barcelona per la protesta de Tsunami pel clàssic

TMB alterarà el recorregut de les línies d'autobús segons la concentració convocada

tsunami diagonal corte / periodico

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

La protesta convocada per Tsunami Democràtic per encerclar el Camp Nou aquest dimecres està afectant el trànsit als voltants de l’estadi. També està alterant els recorreguts dels autobusos que porten a l’estadi del FC Barcelona[Segueix aquí l’últimes notícies del partit Barça-Madrid]

Els Mossos d’Esquadra han reobert el trànsit poc abans de les 19.00 hores a l’avinguda Diagonal, que durant gairebé dues hores han tallat activistes de Tsunami Democràtic davant l’hotel Sofia.

Agents dels Mossos d’Esquadra s’han acostat poc abans de les 19.00 hores als membres de Tsunami que tallaven la via, una de les principals artèries d’entrada i sortida de Barcelona cap al sud, i han aconseguit que els concentrats abandonessin la zona.

Centenars d’activistes de la plataforma anònima Tsunami Democràtic havien tallat cap a les 17.00 hores la Diagonal, cosa que ha provocat cues quilomètriques a les entrades i sortides de Barcelona en aquesta zona, en una tarda en què la circulació en els accessos del Camp Nou és complicada perquè la majoria de les vies adjacents a l’estadi estan tallades al trànsit per motius de seguretat. 

La Guàrdia Urbana ha informat de talls a la Diagonal:

El tramvia entre Zona Univesitària i Maria Cristina tampoc funciona:

Travessera de les Corts amb d’Arístides Maillol

Línies afectades que es desvien o se’n limita el recorregut: D20, H8, V1, 52, 54, 75 i 157.

Parades afectades: 482 – Les Corts – Maternitat, 923 – Les Corts – Mejía Lequerica, 1238 – Estadi del Futbol Club Barcelona, 2368 – Les Corts – Arizala, 3649 – Travessera de les Corts – Comte de Güell i 3747 – Les Corts – Benavent.

Carrer d’Arístides Maillol amb avinguda Joan XXIII

Línies afectades que es desvien o se’n limita el recorregut: V1, 133 i Bus Turístic (Ruta Blava).

Possibles parades afectades: 925 – Mini Estadi – Palau Blaugrana, 2550 – Mini Estadi del F C Barcelona i 2611 – Futbol Club Barcelona.

Joan XXIII amb Menéndez i Pelayo

Línies afectades que es desvien o se’n limita el recorregut: 113 i Bus Turístic (Ruta Blava).

Possibles parades afectades: 293 – Av Joan XXIII – Pl Pius XII i 1862 – Av Joan XXIII – Maternitat.

Travessera de les Corts amb Elisabeth Eidenbenz

Línies afectades que es desvien o se’n limita el recorregut: H8, V5 i 75.

Possibles parades afectades: 854 – Riera Blanca – Onze de Setembre, 1361 – Riera Blanca – Trav de les Corts, 2399 – Riera Blanca – Les Corts, 3305 – Riera Blanca – Trav de Les Corts i 3661 – Riera Blanca – Regent Mendieta.

Diagonal entre Doctor Marañón i Francesc Macià

Línies afectades que es desvien o se’n limita el recorregut: H6, V5, 7, 33, 63, 67, 75, 78 i 113.

Almetro, TMB reforçarà el servei amb més personal a les estacions pròximes a l’estadi i amb més trens en circulació. Les línies i estacions que donen accés al Camp Nou són Badal (línia 5), Collblanc (línia 5, línia 9 Sud i línia 10 Sud) i, de la línia 3, Maria Cristina, Les Corts i Palau Reial. Els dies feiners el metro funciona fins a mitjanit.

Notícies relacionades

Quant alsautobusos, la companyia de transports metropolitans informa que es reforçarà el servei de les línies H8 i 52 en funció de la demanda que es pugui produir i en la mesura que les condicions de trànsit ho permetin. A la sortida es posaran en funcionament dues línies especials entre el Camp Nou i la plaça de Catalunya, i entre el Camp Nou i Mossèn Cinto Verdaguer. El bitllet d’aquestes línies val 3,20 €.