28 set 2020

Anar al contingut

Dues persones escalen la torre Glòries de Barcelona i es fan un 'selfie'

Els Mossos han detingut els dos individus una vegada a baix

Luis Benavides

Dues persones escalen la torre Glòries de Barcelona i es fan un 'selfie'

ALVARO MONGE

Dues persones han escalat la torre Glòries (abans anomenada torre Agbar) de Barcelona aquest dissabte. Els individus han enfilat els més de 30 pisos fins al cim, aparentment sense estar assegurats, en poc temps. Segons testimonis directes, després d’estar poc temps a dalt, on s’han fet un ‘selfie’. Els Bombers de la Generalitat han obert una finestra de l’últim pis per recollir-los. Allà mateix han sigut identificats i detinguts pels Mossos d’Esquadra. 

Sobre les 14.45 han sortit de l’edifici, policies i detinguts, en direcció a dependències policials.  De moment, es desconeix el mòbil de l’actuació d’aquestes dues persones.

Diverses brigades de la Guàrdia Urbana s’han desplaçat fins aquest punt del districte de Sant Martí. Servei d’Emergències Mèdiques també ha acudit, però no ha sigut necessària la seva intervenció.  Al marge d’aquesta acció, absoluta normalitat a Glòries.


La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar en uns minuts. Si vol rebre al seu mòbil alertes sobre aquesta o altres notícies pot descarregar-se les aplicacions per a Android o IOS.