A presó un violador que va atacar tres dones escollides al metro

El sospitós, que utilitzava una gran violència, només va aconseguir materialitzar una de les tres agressions gràcies a la resistència de les víctimes

Els Mossos d'Esquadra van arrestar l'home, de 36 anys i de nacionalitat espanyola, el 21 d'octubre

zentauroepp49585284 barcelona 27 03 2019  despliegue mossos por estaciones de me190901135015

zentauroepp49585284 barcelona 27 03 2019 despliegue mossos por estaciones de me190901135015 / ANGEL GARCIA

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Els Mossos d’Esquadra van arrestar el 21 d’octubre un home, de 36 anys i de nacionalitat espanyola, per tres agressions sexuals comeses entre els mesos de febrer i octubre d’aquest any. La investigació ha comprovat que el violador actuava seguint el mateix patró.

El sospitós escollia les seves víctimes mentre anava amb Metro, generalment a primera hora del matí. Després, les seguia fins al portal de casa seva i les abordava per darrere, quan estaven desprevingudes. 

Notícies relacionades

En les tres agressions el detingut va recórrer a una gran violència amb les dones, tot i que només va poder consumar l’atac que va dur a terme el 18 d’agost. En les altres dues ocasions, el 21 de febrer i el 6 d’octubre, les joves agredides van aconseguir oposar una resistència que va forçar que desistís de seguir amb l’agressió i fugís de la zona. 

El Grup d’Agressions Sexuals de Barcelona de la DIC, juntament amb la Unitat de Investigació de l’Hospitalet de Llobregat, van relacionar els tres casos després d’una llarga investigació que va determinar que l’autoria de les agressions corresponia a la mateixa persona. El detingut va ingressar en presó preventiva després de passar a disposició judicial. 

Temes:

Catalunya