presumpte delicte d'exhibicionisme

Advocats Cristians denuncia a la fiscalia un espectacle amb «un 'striptease' davant de menors» a la Mercè

L'entitat considera que unes actuacions que es presentaven com a 'hip-hop, dansa contemporània, acrobàcies, danses urbanes' van acabar amb la realització d'una «exhibició obscena»

zentauroepp49995161 barcelona 22 09 2019  festa major la merce fiesta mayor la m190930153259

zentauroepp49995161 barcelona 22 09 2019 festa major la merce fiesta mayor la m190930153259

1
Es llegeix en minuts

Advocats Cristians ha presentat una denúncia davant de la Fiscalia de Barcelona contra un espectacle urbà programat a les Festes de la Mercè al considerar que va fer «un ‘striptease’ davant de menors d’edat» i en el qual veu un presumpte delicte d’exhibicionisme.

En la denúncia, recollida per Europa Press, l’entitat considera que unes actuacions que es presentaven com a ‘hip-hop, dansa contemporània, acrobàcies, danses urbanes’ van acabar amb la realització d’una «exhibició obscena», i veu responsables dels fets la companyia de dansa, els seus integrants i l’Ajuntament de Barcelona, per autoritzar i contractar l’obra.

Notícies relacionades

L’associació afirma que ha tingut coneixement de l’actuació a través d’un vídeo a les xarxes socials, i que l’espectacle es va realitzar el 25 de setembre en el marc del MAC Festival.

En un comunicat, la presidenta de l’associació, Polonia Castellanos, ha explicat que es va anunciar l’obra com a espectacle de caràcter urbà i recomanat per a totes les edats, però va incloure una nuesa que veuen com a exhibicionisme i que, avisa, està penat a l’article 185 del Codi Penal amb presó de sis mesos a un any o multa de 12 a 24 mesos. «No descartem emprendre més accions legals, a més d’aquesta, perquè no permetrem que l’Ajuntament de Barcelona perjudiqui els nens», ha afirmat Castellanos.

Temes:

La Mercè