Aquest matí

Desallotjades finques de l'Eixample de Barcelona per un incendi en una estació d'ITV

El foc, originat en un bloc del carrer de Bruc, no ha provocat ferits

incendio en estacion itv obliga a desalojo de varios inmuebles en eixample barcelona / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un incendi en una estació d’ITV situada al carrer Bruc, número 170 de Barcelona, ha obligat a desallotjar a primera hora del matí d’aquest diumenge elsveïns de l’immoble i el d’un altre de limítrof (el número 172), sense que s’hagin produït danys personals. La columna de fum ha sigut visible des de nombrosos punts de la ciutat. El foc, que ha afectat dues vivendes i la part del darrere de l’estació, ha obligat a tallar el trànsit entre Còrsega i Bruc.

Fonts de l’Ajuntament de Barcelona han informat aquest diumenge Efe que l’avís del foc s’ha rebut poc abans de les 07.00 hores.

Notícies relacionades

Els tècnics municipals han valorat si s’ha d’apuntalar l’edifici del número 170 del carrer Bruc, així que els veïns d’aquesta finca han hagut d’esperar més temps a poder entrar a casa seva una vegada els tècnics han donat llum verda. Amb tot, els veïns del bloc de l’estació d’ITV, que té planta baixa i sis pisos més, tenen una zona precintadaon no poden accedir per afectació en un pilar. 

Els veïns de l’altre immoble també han sigut desallotjats per precaució a causa d’aquest succés i han pogut tornar abans als seus domicilis, han indicat les mateixes fonts.

Temes:

Incendis