Masclisme a Barcelona

200 persones protesten a Gràcia contra les agressions sexuals

Diferents associacions feministes han llegit un manifest que demana actuacions contundents contra els atacs

gracia1

gracia1

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Unes 200 persones s’han concentrat aquest dijous a la tarda davant la seu del districte de Gràcia a Barcelona per protestar pelstres possibles casos d’agressió sexual a dones assistents a les festes del barri.

En un manifest, la taula de treball del protocol contra agressions masclistes a les festes, formada per entitats com l’Assemblea Feministes de Gràcia, el Districte i la Fundació Festa Major de Gràcia, ha expressat el seu rebuig de les agressions sexuals i ha indicat que ha activat les mesures previstes.

Els assistents han desplegat una pancarta amb el lema “¡Cap violació sense resposta! ¡Davant les violències masclistes, autodefensa feminista!”.

Notícies relacionades

Segons el manifest, la taula i els punts lila han realitzat 2.954 accions de sensibilització i informació, 29 assessoraments i 24 intervencions.

"Volem manifestar que a Gràcia no es toleren agressions masclistes ni cap tipus de comportament que limiti les dones en la seva manera de disfrutar de les festes lliurement", indica el manifest, que remarca que res és excusa per a una agressió i demana actuar davant els casos que es produeixin.