FESTES MAJORS DE BARCELONA

Sant Roc s'acomiadarà demà després de dies de festa al barri Gòtic

La celebració, que va començar dimecres, finalitzarà dissabte amb quatre dies de festa major. Fins i tot queden més activitats per culminar, com concerts, correfocs, tallers i fins i tot un castell de focs artificials.

undefined49458987 barcelona 16 09 2019 barcelona rua de besties de les festes 190816175302

undefined49458987 barcelona 16 09 2019 barcelona rua de besties de les festes 190816175302 / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Demà tindrà llocl’última jornada de les populars festes de Sant Rocfestes de Sant Roc, al barri Gòtic de Barcelona. Però encara no és moment per tornar al sofà de casa, perquè encara queden moltes activitats per culminar una de les tres festes majors que tenen lloc a la capital catalana durant el mes d’agost, ja que fins i tot segueixen les festes de Gràcia i aviat, el 24 d’agost, començaran les de Sants.

Notícies relacionades

Després de la cercavila amb què s’han despertat aquest matí els veïns del Gòtic, o les desfilades delsGegants Vells del barri, Roc i Laia, i el capgròs Cu-Cut –figura característica d’aquestes festes– al costat de la Catedral de Santa Eulàlia, s’hauran de recarregar les piles i preparar-se per al final de Sant Roc, demà dissabte.

El capgròs Cu-Cut al costat del tinent de Seguretat, Albert Batlle, aquest matí a les festes de Sant Roc. / ricard cugat (elperiódico)

Últim dia amb castells de focs artificials

El teló es tancarà aquest cap de setmana amb més activitats, entre les quals hi haurà correfocstallers i fins i tot exhibicions canines. La música anirà a càrrec de Percúdium, un grup de percussió de Barcelona, que ret homenatge a un dels barris de la seva ciutat natal. I per acabar amb magnificència, dissabte a les 23.20 de la nit, un espectacular castell de focs artificials amb què el barri Gòtic s’acomiadarà, fins a pròxim avís, de la seva festa major.

Temes:

Festes