Reunió bilateral

Torra i Colau es reuneixen aquest dimarts per abordar els problemes de Barcelona

En la trobada també tractaran sobre l'emergència climàtica, la coordinació institucional per a temes socials i la candidatura olímpica de la capital catalana

20190730 447580 torracolaureunionmo 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president de la Generalitat, Quim Torra, i l’alcadesa de Barcelona, Ada Colau es reuneixen aquest dimarts per abordar els seus plans de cooperació mútua, una vegada iniciat el mandat del nou govern municipal. En la reunió, els dos dirigents tractaran els problemes de la capital catalana.

Segons fonts del Govern, la reunió servirà per abordar qüestions com les mesures sobre l’emergència climàtica, la convocatòria de la comissió mixta Generalitat-Ajuntament, la coordinació institucional per a temes socials i la candidatura olímpica de Barcelona-Pirineu.

En absència de la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, serà el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, que compareixerà en nom del Govern al final de la reunió per expressar el seu posicionament. 

Temes que no poden esperar

Colau va ser la primera a informar el 18 de juliol de la reunió bilateral després que el govern municipal de coalició entre Barcelona en Comú i el PSC ja es constituís.

Notícies relacionades

La reelegida alcaldessa va dir llavors que estava agraïda al president català per haver trobat una data tan propera malgrat ser mes de juliol i va assenyalar que és necessari que les administracions treballin "des d'ara mateix" de manera conjunta perquè "hi ha molts temes que no poden esperar". 

Després de la trobada, a porta tancada al Palau de la Generalitat a partir de les 12.30 hores, Colau i Calvet tenen previst atendre els mitjans de comunicació.