CINC ANYS DE LA PROCLAMACIÓ DEL MONARCA

Bou demana a Colau que la imatge de Felip VI presideixi el saló de plens

El regidor del PP penja un retrat del Rei al despatx del seu grup municipal a l'Ajuntament de Barcelona

bou

bou

1
Es llegeix en minuts
Efe

El president del grup municipal popular a l’Ajuntament de BarcelonaJosep Bou, ha demanat a l’alcaldessa, Ada Colau, que la imatge o bust del rei Felip VI presideixi el saló de plens des del primer ple del mandat.

El dia en què es compleixen cinc anys de la proclamació de Felip VIcinc anys de la proclamació , Josep Bou ha explicat que ha presentat una petició per escrit a l’alcaldessa Colau en què reclama que la imatge del rei Felip VI sigui present des del primer ple del mandat per complir amb el Reial Decret 2568/1986 del Reglament d’Entitats Locals.

Per a Bou, "el Rei ha sigut una figura clau per a Catalunya, com es va demostrar amb el seu discurs del 3 d’octubre del 2017 o recolzant Barcelona després dels atemptats del 17-A, el Mobile World Congress o el Saló de l’Automòbil", i "Colau no pot continuar menyspreant ni el Rei ni l’Estat".

Notícies relacionades

Bou ha publicat a Twitter un vídeo amb el retrat del Rei al despatx del grup municipal popular. 

El 2015, el govern municipal de Barcelona va retirar el bust del rei emèrit Joan Carles I del saló de plens però no hi va posar la del nou cap de l’Estat, malgrat que una sentència del Jutjat Contenciós Administratiu número 3 de Barcelona del 2017 li indica que ha d’ocupar un lloc preferent al saló de plens.