col·loqui primera plan@

anna-saliente / periodico

Saliente (CUP) recrimina a Colau no haver sigut els primers en la recerca de pactes

Proposa revertir la marca Barcelona a través del decreixement turístic

Promet desnonaments zero expropiant el parc de pisos buits de la banca

1
Es llegeix en minuts
Helena López / Barcelona

La candidata de la CUP Capgirem Barcelona per a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig, Anna Saliente, és la convidada aquest matí d’un nou col·loqui Primera Plan@ que organitzen EL PERIÓDICO i el Banc Sabadell. La trobada, conduïda per Enric Hernàndez, té lloc a l’Hotel Fairmont Rei Joan Carles I de la capital catalana a partir de les 10.00 hores. Aquest cicle, que va començar ahir amb el candidat del PP, Josep Bou, reunirà tots els alcaldables de Barcelona.

Notícies relacionades

L’alcaldable anticapitalista ha iniciat el seu discurs assegurant que els serveis bàsics de la ciutat s’han de gestionar des de l’ajuntament –"no es poden externalitzar"– com a màxima del seu govern. Sobre les qüestions de seguretat, el principal problema dels barcelonins segons el baròmetre municipal, Saliente considera que "no s’ha de generar alarmisme en qüestions de seguretat". "El creixement de la inseguretat és principalment conseqüència que Barcelona és cada vegada més desigual. Cada vegada és més difícil viure-hi. Aquests dies hem  parlat amb molts treballadors socials que diuen que la situació d’emergència social és cada vegada pitjor i que hi ha persones que no tenen alternatives", ha assenyalat la candidata de la CUP, que ha insistit que "la ciutat no necessita més policia, sinó més educadores".

Una ciutat prodrets

Una ciutat prodretsSaliente ha reivindicat "recuperar la Barcelona desobedient de l’1 d’octubre" i ha assenyalat en diverses ocasions que en aquests quatre anys no han sentit que els comuns els hagin anat a buscar a ells primer. "Només vam ser els primers per a la funerària pública i els vam donar suport", ha assenyalat la líder de la CUP, que ha titllat a Bou de masclista i ha retret les polítiques "suposadament feministes de Sánchez" en qüestions de prostitució, la seva especialitat. "S’ha de diferenciar el prohibicionisme, que és el que proposa el PSOE, de l’abolicionisme", ha conclòs la candidata, que ha treballat a l’associació Genera, que lluita pels drets de les dones que exerceixen la prostitució. Sobre aquesta qüestió Saliente ha agraït a Colau que en aquests quatre anys no s’han multat les dones (desobeint una ordenança cívica que Colau ha sigut incapaç de derogar).

Actualitzar

Fa 1800 dies

Fa 1800 dies

Fa 1800 dies

Fa 1800 dies

Fa 1800 dies

Fa 1800 dies

Fa 1800 dies

Fa 1800 dies

Fa 1800 dies

Fa 1800 dies

Fa 1800 dies

Fa 1800 dies

Carregar més