Ensurt en un encreuament de l'Eixample

Un conductor de VTC drogat envesteix 12 motos aparcades a Urgell amb París, a Barcelona

L'aparatós accident no ha causat ferits tot i que sí danys materials

motos-juntos-con-mosca / periodico

1
Es llegeix en minuts
Patricia Castán
Patricia Castán

Periodista

ver +

Unafurgoneta VTCha fet caure 12 motos aparcades a l’encreuament dels carrers del Comte d’Urgell amb el de París, a l’Eixample de Barcelona, en un aparatós accident que no ha causat ferits. El conductor ha donat positiu en amfetamines i metamfetamines.

El sinistre s’ha produït a les 10 del matí, quan per causes que no han transcendit la furgoneta ha envaït la zona d’aparcament dels vehicles de dues rodes. A més de fer caure les motos, el xoc també ha provocat danys d’un semàfor de bicicletes.

El conductor que ha causat el xoc es troba a l’interior d’una ambulància al mateix lloc a l’espera de declarar davant dels agents de la Guàrdia Urbana que instruiran l’atestat. El xofer ha patit un atac d’ansietat, segons fonts de la Guàrdia Urbana.

Neteja del lloc

A les 10.30 diversos efectius dels serveis de neteja recullen vidres i objectes trencats al lloc del xoc mentre nombrosos transeünts observen l’escena sorpresos. La furgoneta, d’alta gamma i color negre, com les utilitzades per al transport privat de viatgers o VTC, està sobre la vorera, al carrer de París.

Per l’hora i el lloc on s’ha produït l’accident, l’encreuament dels carrers de París, Urgell i avinguda de Sarrià, molt transitat per vianants, sorprèn que afortunadament no s’hagin registrat ferits. A més, al mateix lloc coincideix un transitat carril de bicicletes.

Notícies relacionades

Sortia d’un aparcament

Segons les primeres informacions facilitades per la Guàrdia Urbana, la furgoneta sortia de l’aparcament a molta velocitat i per causes desconegudes s’ha dirigit cap a on eren les motos. Tot i això, aquesta versió ha de ser comprovada pels agents que instrueixen l’atestat.