FITXATGE PER A LES MUNICIPALS

Ponsatí tancarà la llista de Graupera per a l'alcaldia de Barcelona

L'exconsellera ja ocupa el lloc número 3 en la candidadura europea de Junts per Catalunya

jregue42890115 catalunya s former education minister clara ponsati arrives 180625125523

jregue42890115 catalunya s former education minister clara ponsati arrives 180625125523 / RUSSELL CHEYNE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’exconselleraClara Ponsatí, que va viatjar a Escòcia per evitar ser jutjada a Espanya per l’1-O, tancarà de forma simbòlica la llista independentista encapçalada per Jordi Graupera en les eleccions municipals a Barcelona el 26 de maig.

Notícies relacionades

La que va ser consellera d’Ensenyament durant el Govern de Carles Puigdemont i diputada de JxCat després de les últimes eleccions catalanes –tot i que després va renunciar al seu escó– és en l’actualitat membre del Consell per la República i candidata (número tres) al Parlament Europeu per la llista de JxCat que lidera l’expresident. "Hem de recolzar la candidatura de Graupera pel seu atreviment. És una candidatura feta a contracorrent, que s’ha volgut silenciar i que mereix tenir un espai en la política catalana", ha afirmat Ponsatí en declaracions que recull un comunicat difós per Barcelona és capital, la plataforma de Graupera. 

El president del PDECat, David Bonvehí, ha considerat "totalment compatible" que Ponsatí recolzi llistes diferents en dues convocatòries electorals. Demostra la transversalitat de Junts per Catalunya", ha assenyalat.