CAMÍ DE LES URNES

El relleu de Bou a Empresaris de Catalunya fitxa per Valls

Carlos Rivadulla anirà de número 11 en la llista

valls2

valls2 / Xavier Jubierre

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Cayetana Álvarez de Toledo va reprendre dimecres els empresaris catalans per “no haver plantat cara al nacionalisme”. De cara a les municipals l’empresariat barceloní s’està movent. Josep Bou, expresident d’Empresaris de Catalunya, va fitxar com a candidat dels populars a l’alcaldia. I ara el seu relleu a l’organització empresarial, Carlos Rivadulla, anirà en el número 11 de la llista de Manuel Valls.

Notícies relacionades

“El món empresarial hauria d’haver-se plantat. Entenc que als empresaris no els agrada fer política. Però ara ens hem d’assegurar que Barcelona no caigui en el populisme independentista, que ens portaria a l’estancament i a la inestabilitat”, ha sentenciat Rivadulla a aquest diari, sobre una aliança ERC-Barcelona en Comú després del 28-M. Tot i que “és amic de Bou” i respecta “la seva aposta igual que jo la seva”, l’empresari considera que la candidatura que millor representa el bloc constitucionalista és la de Valls. “Si guanyem Barcelona, el procés estarà ferit de mort”.

Valls ha presentat la seva llista aquest dijous, que inclou cinc membres de Ciutadans: la diputada en el Parlament María Luz Guilarte, que ocuparà el número dos; els ja regidors a Barcelona Paco Sierra i Marilén Barceló, números cinc i sis; la consellera al districte de Nou Barris Noemí Martín, número vuit; i la consellera del districte de Ciutat Vella Julia Barea, número deu. Com ja s’havia anunciat també comptarà amb l’exministre i exalcalde de l’Hospitalet de Llobregat, Celestino Corbacho, en el número tres i l’exmembre d’Unió Eva Parera, en el número quatre.