A Ciutat Vella i l'Eixample

Així saquejava botigues un lladre a Barcelona | Vídeo

El lladre utilitzava una tapa de clavegueram per trencar els vidres dels aparadors i accedir a l'interior dels locals

robo / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos de Ciutat Vella i de l'Eixample de Barcelona han culminat una investigació iniciada el desembre passat en relació amb una trentena de robatoris amb força comesos en establiments comercials d'aquests districtes. Els agents tenien oberta una investigació per localitzar l'autor dels fets que amb una tapa de clavegueram trencava els vidres dels aparadors dels locals i accedia a l'interior d'aquests. Una vegada dins, sostreia diners de les caixes enregistradores, roba i objectes exposats a l'interior dels locals. Les càmeres gravaven els seus robatoris i els Mossos han difós un vídeo.

El passat 22 de febrer, els Mossos van detenir in fraganti al carrer de Pelai un home quan acabava de trencar els vidres d'un aparador i accedia a l'interior del local. L'actuació dels agents va evitar que novament el lladre cometés un robatori. Una vegada posat a disposició judicial, el jutge va decretar-ne l’ingrés a la presó.

Hi pot haver més detinguts

Els agents van sospitar que el detingut podria estar relacionat amb els robatoris que estaven investigant i per això van continuar les gestions visionant les càmeres de videovigilància dels locals afectats, cosa que els va permetre identificar l'autor dels fets amb el detingut.

Notícies relacionades

Un mes després de la seva detenció i ingrés a la presó, la investigació ha conclòs que el detingut està relacionat amb una trentena de robatoris comesos en menys de tres mesos a Ciutat Vella i a l'Eixample.

L'home acumula 28 antecedents policials per robatoris. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions, ja que els investigadors ja han pogut identificar les persones que en ocasions actuaven amb ell.

Temes:

Robatoris