URGENT

Mor un motorista de 22 anys al col·lidir amb un taxi a Barcelona | Última hora

L'accident mortal va tenir lloc al districte de Sant Andreu la nit de divendres a dissabte

zentauroepp37025052 ambulancia unitat pediatriques sem sant  joan de  deu180808165058

zentauroepp37025052 ambulancia unitat pediatriques sem sant joan de deu180808165058

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un motorista de 22 anys va morir la nit de divendres a dissabte al xocar amb un taxi al districte de Sant Andreu de Barcelona. L’accident va tenir lloc cap a les 22.15 hores.

Amb aquest accident ja van quatre víctimes mortals en accident de trànsit a la ciutat aquest any. La unitat d’Investigació i Prevenció de la Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana investiga els fets i ha activat el servei de recolzament psicosocial del Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) per atendre els familiars de la víctima.


Notícies relacionades

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar d’aquí uns minuts. Si voleu rebre al mòbil alertes sobre aquesta notícia o d’altres us podeu descarregar les aplicacions per a Android o IOS.

Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats a elperiodico.com, doneu-vos d’alta als nostres butlletins informatius. També us podeu subscriure per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament a casa, amb la qual cosa disfrutareu de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club del subscriptor de El Periódico, el Club eP!