delinqüent habitual

Així robava l'autor de l'onada d'encastaments a Barcelona

El jutge empresona J. R. M. S., de 37 anys, després de ser arrestat pels Mossos per una vintena de robatoris a Vall d'Hebron i Nou Barris

El mateix delinqüent i toxicòman va quedar lliure les altres 24 vegades que havia sigut detingut abans

detenido ladron de multiples robos / periodico

1
Es llegeix en minuts
Óscar Hernández
Óscar Hernández

Periodista

ver +

Empenyent amb el seu propi cos, colpejant amb algun objecte, encastant una moto o una furgoneta contra el vidre... L’autor de l’onada d'encastaments que va arrasar nou comerços en un mes en un petit carrer de Barcelona, el del’Arquitecte Moragas, no va tenir ni por ni objeccions a envestir amb tot per entrar en aquests i altres establiments. En total, els Mossos d’Esquadra li atribueixen 16 robatoris amb força en establiments, furt de vehicles (motos i una furgoneta) i un altre robatori violent al barri de Vall d’Hebron (Horta-Guinardó) i al districte de Nou Barris.

Després d’haver quedat en llibertat les altres 24 vegades en què va ser detingut abans, finalment aquesta tarda de divendres el jutge ha decidit ingressar a la presó el delinqüent i toxicòman J. R. M. S., veí de Barcelona de 37 anys. Les 24 detencions anteriors van ser per un un intent d’homicidi al pretendre apunyalar una altra persona a Nou Barris, per un atemptat a l’autoritat al voler atropellar dos policies i una llista llarguíssima de robatoris en botigues, així com de sostraccions de cotxes i motos, una d’elles a punta de navalla. 

Notícies relacionades

L’última onada de robatoris d’aquest lladre es va produir el mes de desembre, quan els Mossos van detectar"diferents temptatives de robatori molt rudimentàries i poc sofisticades"a Nou Barris i Horta Guinardó.

Finalment, l’home va ser detingut per la unitat d’investigació de la comissaria de Nou Barris dels Mossos d’Esquadra el 16 de gener passat després de cometre nou robatoris amb força, amb ruptura d’aparadors incloses, al petit carrer d’Arquitecte Moragas, al barri de Vall d’Hebron. La reincidència de nou cops en tres setmanes en aquest mateix carrer té una explicació. La parella del delinqüent i toxicòman viu molt a prop.