actuació polèmica

Ciutat Meridiana denuncia que tres nens van quedar tancats a casa seva en un desnonament

Els fets van ocórrer divendres quan uns operaris van col·locar una porta de seguretat en un pis ocupat

L'ajuntament assegura que els Mossos d'Esquadra investiguen ja el que ha passat

zentauroepp40524303 ciutat meridiana  barcelona   13 de octubre de 2017  autob s190106114659

zentauroepp40524303 ciutat meridiana barcelona 13 de octubre de 2017 autob s190106114659 / RICARD FADRIQUE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La CUP de Nou Barris i l’associació de veïns de Ciutat Meridiana han denunciat aquest cap de setmana que tres menors van quedar tancats dins de casa seva, després que uns operaris clausuressin la vivenda, que seria desnonada. Els petits, que estaven sols a casa, no van poder sortir fins que van arribar els bombers i els van franquejar el pas. 

Fonts de l’Ajuntament de Barcelona han indicat que els Mossos d’Esquadra ja estan investigant el cas, però neguen que es tracti d’un desnonament, segons ha informat la televisió local Betevé.

Segons relaten els veïns, la mare dels tres menors havia anat a treballar divendres passat i va deixar a càrrec dels petits el més gran dels tres germans, de 16 anys. Mentre estaven sols al domicili, algú va trucar al timbre del pis, però els menors, en lloc de contestar es van quedar quiets a l’interior.

Notícies relacionades

L’associació de veïns denuncia que en lloc de comprovar si hi havia algú a l’interior i assegurar-se que la vivenda era realment buida, els encarregats del suposat desnonament van col·locar una porta de ferro de seguretat, que va deixar als menors incomunicats dins de la casa, que va ser ocupada fa aproximadament un any.

Quan els menors es van adonar que no podien sortir, es van posar en contacte amb la seva mare, que va donar avís als bombers. Van ser aquests els que van haver de rescatar els tres nens. Les associacions denunciants han divulgat a través de la xarxes socials el seu convenciment que va ser el Banc de Sabadell, entitat propietària del pis, la que va donar l’ordre de precinte.