18 desfilades

Cavalcades dels Reis d'Orient als barris de Barcelona 2019 (recorregut i horaris)

Consulta a quina hora arribaran les seves Majestats d'Orient al teu barri

rjulve41483282 barcelona 05 01 2018   barcelona  cabalgata   llegada de los190103115706

rjulve41483282 barcelona 05 01 2018 barcelona cabalgata llegada de los190103115706 / JOAN PUIG

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Reis d’Orient tornaran a utilitzar els seus poders per multiplicar-se i que els puguin veure milers de persones a Barcelona. Així, a part de la cavalcada general de la ciutat, els barris acolliran aquest dissabte 5 de gener 18 desfilades més perquè petits i grans els tinguin el més a prop possible de casa. Aquest serà el seu horari i el seu recorregut.

Cavalcada general de Barcelona

 

El Carmel, Horta, la Font d’en Fargues i el Guinardó (Horta-Guinardó)

Horari: de 18.00 a 20.00 hores.

Recorregut: Surt del mercat del Carmel i passa pels carrers de Llobregós, Pantà de Tremp, Dante Alighieri, Baixada de la Plana, Tajo, el passeig Maragall i el carrer de Mascaró.

Sant Genís dels Agudells (Horta-Guinardó)

Horari: de 18.00 a 21.00 hores. 

Recorregut: Font del Roure, Costa Pacheco, Elies i Pagès, plaça de la Madrona Prat, Natzaret, avinguda de Jordà, Haifa, Naïm, avinguda de Jordà, Judea, Sinaí, Lledoner, Natzaret, Mes Piteu.

La Teixonera (Horta-Guinardó)

Horari: de 19.00 a 21.30 hores.

Recorregut: Arenys (Centre Cívic Teixonera), passeig de la Vall d’Hebron, General Mendoza, Santa Rosalia, Mare de Déu del Coll, Josep Sangenís, Arenys (Centre Cívic Teixonera).

Montbau (Horta-Guinardó)

Horari: des de les 18.00 hores

Recorregut: Arquitectura, Vayreda, Joan Sales, Poesia (en sentit descendent), Harmonia, parada davant de la casa del Xuclis, Harmonia, Vayreda, Poesia (descendent), Benlliure, Arquitectura (en sentit contrari), Àngel Marquès, Poesia (ascendent), Vayreda i Roig Solé.

Sants-Les Corts (Les Corts i Sants-Montjuïc)

Horari: recepció dels Reis a les 17.00 hores i cavalcada a partir de les 18.00 hores.

Recorregut: plaça de Comas, Joan Güell, travessera de les Corts, Vallespor, passeig de Sant Antoni, Galileu, Can Bruixa, Joan Güell i jardins de Can Mantega.

La Marina (Sants-Montjuïc)

Horari: de 18.00 a 21.00 hores.

Recorregut: plaça de les Matemàtiques, Mare de Déu de Port, Alts Forns, passeig de la Zona Franca i plaça de la Marina.

Poblenou (Sant Martí)

Horari: de 18.00 a 20.00 hores.

Recorregut: Bilbao, Llull, Provençals, Pujades, Llacuna, Tànger, rambla del Poblenou, Doctor Trueta, Llacuna, Llull i Bilbao, fins a Can Saladrigas.

El Parc i la Llacuna del Poblenou (Sant Martí)

Horari: de 18.00 a 21.00 hores.

Recorregut: Wellington, Almogàvers, Nàpols, Buenaventura Muñoz, Sardenya, Llull, Wellington, Pujades i final a la petita plaça de la carretera Antiga de Mataró (Marina, Pujades i Sardenya).

La Verneda, la Pau, el Besòs i el Maresme (Sant Martí)

Horari: De 17.00 a 21.00 hores

Recorregut: plaça de Leonardo da Vinci (Fòrum), plaça de Llevant, rambla de Prim (sentit ascendent), rambla de Guipúscoa (costat muntanya), firo, carrer de Fluvià, rambla de Guipúscoa (costat mar), carrer de Puigcerdà i plaça de la Palmera.

Navas, el Clot i Camp de l’Arpa (Sant Martí)

Horari: Des de les 18.45 hores

Recorregut: plaça de Ferran Reyes, Freser, Navas de Tolosa, Ripollès, Muntanya, Mallorca, Dos de Maig, València, Rogent, Aragó i plaça de Font i Sagué (del mercat del Clot).

Nou Barris

Horari: a les 17.30 hores, arribada dels Reis a l’estació de Torre Baró. A les 18.00 hores, recepció a la plaça Major de Nou Barris i a les 19.15 hores inici de la cavalcada des de la Via Favència.

Recorregut: Via Favència, Via Júlia, plaça de la República, passeig de Verdum, doctor Pi i Molist, passeig de Fabra i Puig i avinguda de la Meridiana.

Sant Andreu i la Sagrera (Sant Andreu)

Horari: a les 17.15 hores, inici de l’espectacle a la plaça de l’Estació. A les 17.30 hores, arribada dels Reis amb tren. A les 18.00 hores, recepció a la seu del districte, a la plaça d’Orfila. A les 18.40 hores, inici de la cavalcada.

Recorregut: Passeig de Torres i Bages i carrers de Palomar, Gran de Sant Andreu, Gran de la Sagrera, i Coll fins a la plaça de Masadas.

Bon Pastor (Sant Andreu)

Horari: des de les 18.00 hores

Recorregut: inici al carrer de São Paulo i final a la plaça de Robert Gerhard.

Congrés-Indians (Sant Andreu)

Horari: a partir de les 18.00 hores.

Recorregut: Sortida des del Centre Cívic Can Clariana Cultura i desfilada fins a la parròquia de Sant Pius X, a la plaça del Congrés.

Trinitat Vella (Sant Andreu)

Horari: De 18.00 a 21.00 hores

Recorregut: Inici a la Casa de les Aigües de Trinitat Vella i final a la plaça de la Trinitat.

Baró de Viver (Sant Andreu)

Horari: des de les 18.00 hores

Recorregut: Centri Cívic Baró Viver. Recorregut per determinar.

Sant Gervasi (Sarrià-Sant Gervasi)

Horari: De 20.30 a 21.30 hores

Recorregut: plaça de la Bonanova, Muntaner, Marià Cubí, Amigó i mercat de Galvany.

Sarrià (Sarrià-Sant Gervasi)

Notícies relacionades

Horari: A les 18.00 hores, recepció dels Reis a la plaça del Consell de la Vila. A les 19.00 hores inici del recorregut.

Recorregut:  Escola Salesians, Sant Joan Bosco, Manuel de Falla, Benet i Mateu, plaça d’Artós, Major de Sarrià, plaça del Consell de la Vila, plaça de Sarrià, passeig de la Reina Elisenda de Montcada, Via Augusta, passeig de Santa Eulàlia i Desert de Sarrià.