URGENT

Dos ferits, un d'ells, greu, per l'atac de dos gossos perillosos a Barcelona

Els animals són de la raça American Staffordshire i s'havien escapat d'una vivenda

a

a

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dues persones han resultat ferides, una d’elles, de gravetat, per l’atac de dos gossos de raça perillosa a Vallvidrera (Barcelona). Una de les víctimes té 85 anys i les mossegades dels gossos, de la raça American Staffordshire, catalogada com a perillosa, li han destrossat una mà. L’altra ha rebut mossegades en diverses parts del cos.

Els fets s’han produït a les 11.40 hores del matí. Segons ha informat a aquest diari la Guàrdia Urbana, els animals s’han escapat d’una casa i han atacat una parella que era al carrer.


Notícies relacionades

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar d’aquí uns minuts. Si vols rebre al mòbil alertes sobre aquesta notícia o d’altres et pots descarregar les aplicacions per a Android o IOS.

Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats a elperiodico.com, dona’t d’alta als nostres butlletins informatius. També et pots subscriure per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al domicili, disfrutaràs de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club TR3SC.

Temes:

Gossos