Carrer d'Aragó

Un cotxe fora de control puja a la vorera i envesteix motos i arbres a Barcelona

Després de circular uns metres per la zona per als vianants, ha tornat a la calçada i ha xocat contra dos turismes

Dues persones han resultat ferides lleus però, per sort, la conductora no ha atropellat cap vianant

vdeo-calle-arag / periodico

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

 Miniha envaït aquest dilluns la vorera del carrer d’ Aragó de Barcelona , ha envestit arbres i motocicletes i ha acabat xocant contra dos cotxes aturats en un semàfor. Per sort, no ha xocat amb cap vianant. A l’accident han resultat ferides dues persones, de poca gravetat, i el trànsit ha quedat tallat en tres illes d’aquesta artèria de Barcelona entre les 16.00 i les 17.00 hores.

La conductora del cotxe, un vehicle de color verd fosc, era una dona d’edat avançada que ha perdut el control del turisme al sortir d’un aparcament, ha creuat perpendicularment els sis carrils del carrer d’Aragó, ha pujat a la vorera contrària i ha arrencat de soca-rel un dels arbres. Després ha envestit quatre motocicletes i ha tornat a la calçada, per xocar contra un altre cotxe i una furgoneta, aturats en un semàfor que regula el trànsit en l’encreuament amb el carrer de Balmes. 

Notícies relacionades

Segons l’Ajuntament de Barcelonadues persones han resultat ferides –sense que el seu estat sigui greu– en l’accident. La mateixa conductora ha sigut la que s’ha emportat la pitjor part, amb un braç fracturat, i ha hagut de ser evacuada en ambulància a l’Hospital Clínic. Els Bombers de Barcelona han intervingut per treure-la del vehicle fent-li el menor mal possible. 

La Guàrdia Urbana ha obert una investigació per aclarir la causa de l’accident. Tot i que, d’entrada, tot apunta que la conductora ha perdut el control del cotxe.  L’accident ha obligat a tallar el carrer d’Aragó, entre Balmes i Pau Claris, durant gairebé una hora.