a la façana

Alberto Fernández Díaz penja un llaç amb les banderes d'Espanya i Catalunya a l'Ajuntament de Barcelona

El president del PP a la capital catalana ho ha fet per «denunciar l'ús partidista de les institucions que fan Ada Colau i l'independentisme»

alberto

alberto

1
Es llegeix en minuts

El president del grup municipal del PP al’Ajuntament de BarcelonaAlberto Fernández Díaz, ha penjat aquest dimecres un llaç pintat la meitat amb la bandera espanyola i l’altra meitat amb la senyera a la finestra del seu despatx en el consistori.

“Avui hem penjat aquest llaç amb la bandera d’Espanya i de Catalunya a l’Ajuntament de Barcelona per denunciar l’ús partidista de les institucions que fan l’alcaldessa Ada Colau i l’independentisme en el conjunt dels ajuntaments catalans amb la presència de llaços grocs”, ha explicat Fernández Díaz.

“Defensem –ha afegit– la neutralitat ideològica i política de les institucions que són i han de ser de tots i, davant aquest llaç groc independentista que no ens representa i després de demanar la seva retirada, hem col·locat aquest llaç amb la doble bandera”.

L’edil ha recordat que demà es tractarà aquesta qüestió dels llaços grocs en la Junta de Seguretat de Catalunya.

Notícies relacionades

“De la mateixa forma que vaig ser el primer que vaig desplegar una bandera d’Espanya davant l’estelada que havien col·locat els independentistes al balcó de la plaça Sant Jaume –ha afegit–, avui la presència d’aquest llaç, amb els colors de les banderes d’Espanya i Catalunya, contraresta el llaç groc independentista que presideix la façana de l’ajuntament de Barcelona penjat per Colau, ignorant que les institucions són de tots”.

El llaç penjat per Alberto Fernández Díaz a la finestra del seu despatx en el consistori / Aina martí (acn)

“Aquells que ens sentim catalans i espanyols ni callarem, ni ens quedarem de braços plegats en vista d’un independentisme que desplega llaços i estelades als ajuntaments de tot Catalunya”, ha conclòs Fernández Díaz.