FINAL DE LES OBRES

La Línia 2 restableix aquest dilluns el servei entre Paral.lel i Universitat

La circulació en aquest tram portava suspesa des del 30 de juliol per treballs de millora

1
Es llegeix en minuts
Efe / Barcelona

La línia 2 del Metro de Barcelona restablirà demà el servei entre les estacions de Paral·lel i Universitat, que han quedat suspeses des del passat 30 de juliol per treballs de millora en infraestructura de la via.

Segons ha informat avui TMB, a partir de les cinc hores de demà els trens tornaran a circular amb normalitat entre els dos extrems de la línia, de Paral·lel a Pompeu Fabra i a la inversa, com estava previst.

La suspensió del servei entre les estacions de Paral·lel i Universitat, durant 35 dies, ha permès emprendre obres de millores que són incompatibles amb la circulació de trens, ja que s’han renovat elements de la infraestructura de la via de l’entorn entre l’inici de la línia i Sant Antoni.

També Penitents

Notícies relacionades

A més, segons TMB, demà també reobrirà l’estació de Penitents de la línia 3 del metro, que s’ha mantingut fora de servei des del 30 de juliol passat per renovar les sis escales mecàniques que comuniquen els diferents nivells de l’estació, que havien arribat al final de la seva vida útil després de 33 anys de funcionament.

L’estació reobrirà malgrat que les noves escales estan encara en fase de muntatge i encara no funcionen.

Temes:

Metro