Manteniment especial

Tancament de sis estacions de la línia 2 del metro a l'agost per obres de millora

Un servei de bus cobrirà el tram afectat, entre La Pau i Badalona Pompeu Fabra

1
Es llegeix en minuts

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) tancarà sis estacions de la L-2 del metro entre els dies 1 i 28 del mes d'agost per portar a terme treballs de millora en aquesta infraestructura, i el trajecte entre elles se substituirà amb un autobús especial.

Les estacions que no funcionaran durant l'agost són les de Verneda, Artigues/Sant Adrià, Sant Roc, Gorg, Pep Ventura i Badalona Pompeu Fabra, de 4,5 quilòmetres de longitud.

Un comunicat de TMB informa aquest dimarts que el servei d'autobús que s'establirà entre La Pau i Badalona Pompeu Fabra tindrà parada a les estacions afectades, funcionarà amb el mateix horari del metro i tindrà una capacitat equivalent.

A Gorg s'hi pot arribar igualment a través de la línia 10 del metro, que té la seva pròpia estació, i també es poden fer servir com a alternatives la línia H-10 d'autobús i la T-5 del Trambesòs, indica la companyia.

Les obres en aquest tram de la línia 2 suposaran la renovació d'uns 3,3 quilòmetres de via simple i d'un aparell de via a Verneda, que suposarà el desballestament de la via existent, la demolició del formigó que actualment forma la via, la instal·lació de nous carrils, fixacions i travesses i la construcció de la nova via.

Notícies relacionades

El pressupost d'aquestes obres puja a uns 4,3 milions d'euros, segons TMB.

El tram de la línia 2 del metro barceloní entre les estacions de La Pau i Pep Ventura, que fins a l'any 2002 formava part de la línia 4, té unes necessitats especials de manteniment, ja que travessa el riu Besòs, i el nivell freàtic ha anat augmentant els últims anys, amb un increment de les filtracions d'aigua a la infraestructura del metropolità, s'indica a la nota.

Temes:

Metro