SINISTRALITAT A L'ALÇA

Mor un altre motorista als carrers de Barcelona, el setè de l'any

L'accident es va produir al xocar amb un taxi al passeig de Torras i Bages

motos / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un motorista de 36 anys ha mort aquest dimecres al xocar contra un taxi al passeig de Torras i Bages, al districte de Sant Andreu de Barcelona, amb el qual ja són 13 les víctimes mortals en accidents de trànsit a la ciutat aquest any, 7 de les quals circulaven amb moto.

Es tracta, a més, delsegon motorista que mor aquesta setmana a Barcelona, després quedilluns passat morís un home de 41 anys a l’accidentar-se mentre conduïa una motocicleta per la ronda Litoral (B-10) de Barcelona.

Segons ha informat la Guàrdia Urbana, l’accident d’avui ha passat cap a les 03:40 hores. La motocicleta que conduïa la víctima ha xocat frontalment amb la part lateral del taxi, quan el motorista sortia de la ronda de Dalt per la sortida 1 sentit Llobregat i el taxista circulava pel passeig Torres i Bages.

Els agents de la Guàrdia Urbana han practicat la prova d’alcoholèmia i de drogues al conductor del taxi, amb resultat negatiu en els dos casos.

La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) del cos de policia municipal barceloní s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident.

Notícies relacionades

L’ajuntament ha activat el Servei d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona per oferir atenció psicològica a la parella de la víctima i als familiars més propers.

Els motoristes són també el col·lectiu que registra més ferits greus entre els afectats per accident de trànsit a Barcelona i, segons el consistori, "un dels principals grups sobre els quals es treballa intensament per a la prevenció d’accidentalitat des de l’Ajuntament de Barcelona".