SINISTRE DE MATINADA

Mor un motorista a la Ronda Litoral de Barcelona

És la 12a víctima de l'any als carrers de la ciutat, la sisena que circulava amb moto

zentauroepp14073757 accident mortal entre una moto i un cami  a la ronda de dalt180827123507

zentauroepp14073757 accident mortal entre una moto i un cami a la ronda de dalt180827123507 / GUILLEM SANCHEZ

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un home de 41 anys ha mort aquesta matinada quan s’ha accidentat mentre conduïa una motocicleta per la Ronda Litoral (B-10) de Barcelona.

Segons ha informat la Guàrdia Urbana, l’accident ha passat sobre les 02:40 hores per causes que s’estan investigant, tot i que pel que sembla el motociclista va perdre el control del vehicle quan es trobava a l’altura del quilòmetre 11 de Ronda Litoral, sentit Besòs, i va topar amb el mur de separació de les calçades.

Fins al lloc s’han desplaçat diverses dotacions de la Guàrdia Urbana i efectius del Servei d’Emergències Mèdiques, que no han pogut fer res per salvar la vida del motorista i han certificat allà mateix la seva mort.

La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) del cos de policia municipal barceloní s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident.

L’ajuntament ha activat el Servei d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona per oferiratenció psicològica als familiars de la víctima.

Aquesta és la 12a víctima mortal en accident de trànsit des de començament d’any a la capital catalana, la sisena circulant amb moto.

L’ajuntament ha lamentat la mort del motorista i ha traslladat el seu condol a la família i amics.

Notícies relacionades

També ha reafirmat el seu compromís per continuar treballant per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a la ciutat.

L’any passat, a Barcelona 7 de les 12 víctimes mortals que es van produir als carrers de la ciutat van ser motoristes, un col·lectiu que també és el que registra més ferits greus entre els afectats per accident de trànsit a Barcelona.