Veredicte del jurat

Llibertat guanya el concurs de carrers de les festes de Gràcia

Verdi obté el segon lloc i la plaça Rovira i Trias puja al tercer esglaó del podi

jgblanco44670892 barcelona 15 08 2018 festes de gracia en la foto carrer llib180817180444

jgblanco44670892 barcelona 15 08 2018 festes de gracia en la foto carrer llib180817180444 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El carrer de la Llibertat ha guanyat el primer premi de les festes de Gràcia, una competició en què en l’edició d’aquest any participaven 21 carrers i places del barri.  Amb una ambientació inspirada en la vida rural, en una masia amb animals de corral, Llibertat estava entre les favorites del públic.

El segon premi, segons la valoració del jurat, ha sigut per al carrer de Verdi, que en aquesta ocasió va optar per recrear la Roma de Marc Aureli, amb uns imponents aqüeductes com a porta d’entrada i l’ambientació d’un carrer de l’imperi en plena ebullició de vida.

Al tercer esglaó del podi han pujat aquest any els veïns de la plaça Rovira i Trias, un dels millors resultats que han obtingut en els últims anys. El bronze l’han obtingut amb la recreació d’una botiga modernista de moda i complements.

Notícies relacionades

Progrés i el seu Llibre de la Selva, una de les favorites per a bona part dels visitants, ha hagut de conformar-se amb el cinquè lloc, cosa que ha desencadenat algunes protestes durant l’entrega dels guardons.

La intensa pluja de les hores prèvies a l’entrega dels premis ha posat a prova la resistència dels decorats. L’experiència, en aquests casos, sempre ajuda. Les tempestes són freqüents durant les festes de Gràcia, de manera que els materials i l’arquitectura de les decoracions ja preveuen aquest tipus de contratemps. Després de les fortíssima pluja, una primera avaluació ha confirmat que els desperfectes són menors del que cabria suposar. La festa, doncs, continua.