POLÈMICA A BARCELONA

El director del Pla Estratègic de Turisme, després de les crítiques a Colau: "Us en podeu anar a la merda"

L'oposició critica l'exabrupte d'Albert Arias després de la tensió per l'agressió d'un manter a un turista

albert-arias

albert-arias

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Diversos grups de l’oposició de Barcelona i entitats empresarials de la ciutat han reclamat disculpes o, fins i tot, el cessamentd’Albert Arias, director del Pla Estratègic de Turisme de la capital catalana, després que aquest enviés "a la merda" els que han criticat l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, després de l’agressió d’un manter a un turista a la plaça de Catalunya.

Arias va publicar aquest diumenge un tuit en el qual assegurava: "O sigui, que un tio es baralla amb un altre i, de cop, la ciutat és Gomorra, el país s’enfonsa, les rotatives s’escalfen i, al final, com no, la culpa és de Colau, que no fa res. Sincerament us en podeu anar a la merda".

El tuit d’Arias va desencadenar immediatament la resposta de l’oposició municipal. Sònia Recasens (PDECat) va replicar, també via Twitter: "No pots tenir un càrrec públic i enviar a la merda els que representes. Ets el director del Pla Estratègic de Turisme d’una ciutat capital. Demana disculpes o ves-te’n. Això, Ada Colau, no es pot tolerar".

Notícies relacionades

En una línia semblant va reaccionar Montserrat Ballarin (PSC): "A Albert Arias li paguem el sou els barcelonins. Dir que el que passa a Barcelona és que "un tio es baralla amb un altre" demostra una ignorància greu. Enviar a la merda qui exigeix les seves responsabilitats al govern de la ciutat, només pot acabar en rectificació o dimissió".

Arias va acabar demanant perdó i aclarint que no es pronunciava des de la seva "posició professional".