A Horta-Guinardó

Un autobús de TMB atropella un avi a Barcelona i continua la ruta sense parar

L'home, de 80 anys, ha sigut traslladat a l'Hospital de Sant Pau

Un autobús de TMB.

Un autobús de TMB. / TRANSPORTS DE BARCELONA

2
Es llegeix en minuts

Un avi ha resultat ferit aquest dissabte a Barcelona al ser atropellat per un autobús urbà de TMB, el conductor del qual ha prosseguit la ruta sense aturar-se, malgrat les advertències i les recriminacions dels passatgers, que s’han adonat dels fets, ha explicat a Efe una testimoni dels fets.

Segons han informat a Efe fonts de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), l’accident ha passat pels volts de les 13.15 hores d’avui a la confluència entre la plaça Nen de la Rutlla i l’avinguda Verge de Montserrat, quan un autobús de la ruta D-40 ha atropellat el vianant, que tot apunta que volia pujar al vehicle en una parada existent a la zona, just en el moment en què el conductor es disposava a arrencar.

Una passatgera de l’autobús ha explicat a Efe que les persones que viatjaven al vehicle han sentit l’impacte de l’atropellament i han demanat al conductor que s’aturés per aclarir que havia passat i auxiliar la víctima, malgrat això el xofer ha continuat amb el seu recorregut, cap a Canyelles.

Oberta una investigació

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha obert una investigació per aclarir les causes de l’accident, segons ha informat una portaveu de l’Ajuntament de Barcelona, que no ha donat més detalls sobre les circumstàncies del cas i s’ha remès al que descobreixin les diligències policials.

L’home, de 80 anys, ha sigut traslladat en ambulància al’Hospital de Sant Pau de Barcelona, en principi amb una fractura en una cama, tot i que encara s’ha de confirmar l’avaluació del seu estat, segons fonts del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

D’acord amb la versió dels passatgers, l’home s’ha acostat corrent a l’autobús i ha colpejat la porta del vehicle perquè el conductor l’obrís, però el xofer ha arrencat, per causes que es desconeixen, la víctima ha caigut a terra i l’autobús li hauria passat per damunt.

Alguns dels passatgers han cridat l’atenció del conductor i li han demanat a crits que aturés el vehicle, però l’empleat de TMB ha fet cas omís, tot i que moments després ha assegurat que no havia vist res i que l’accident no era culpa seva, han afegit els testimonis.

L’home ha sigut auxiliat al carrer per diversos veïns que estaven a prop del lloc de l’accident.

Notícies relacionades

Per la seva banda, passatgers de l’autobús han trucat al telèfon d’emergències 112 per avisar de l’accident i a TMB per alertar-los de l’actitud del conductor.

TMB s’ha remès a l’atestat que la Guàrdia Urbana està confeccionant sobre l’accident i ha remarcat que està col·laborant amb la policia en la investigació del cas.