TANCADA LA FASE D'INSTRUCCIÓ

Un jutge envia judici el jove que va matar la mare i la germana a Sants perquè li feien bruixeria

La defensa i el fiscal preveuen arribar a un acord per acceptar una pena d'entre 20 i 30 anys

L'acusat, que va confessar el crim, pateix problemes mentals i podria ingressar al psiquiàtric de la presó

Els fets han tingut lloc en un pis de la Gran Via de les Corts Catalanes. / ACN / VÍDEO: ATLAS

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / BARCELONA

Un jutge ha enviat a judici a l'home que va matar la mare i la germana en un pis del barri d’Hostafrancs (Sants) el juliol del 2015 i que va justificar haver comès el crim perquè les dones li feien bruixeria, encara que les parts pretenen arribar a un acord per evitar la vista i que l’acusat ingressi al psiquiàtric de la presó pels problemes mentals que pateix.

Segons van explicar a Europa Press fonts judicials, el Jutjat d’Instrucció 27 de Barcelona va celebrar divendres l’última vista –amb la presència de l’acusat– amb la qual tanca la fase d’instrucció i envia la causa a l’Audiència de Barcelona perquè el jutgi un tribunal popular, segons estableix la Llei del Jurat.

Encara que la causa arribarà a l’Audiència de Barcelona, previsiblement el judici no se celebrarà, ja que l’acusació, la defensa i la fiscal preveuen arribar a un pacte en què l’acusat acceptaria una pena d’entre 20 i 30 anys de presó i ingressaria al psiquiàtric del mateix centre penitenciari.

FALSA ESQUIZOFRÈNIA

Notícies relacionades

Els forenses que han examinat l’acusat han constatat els problemes mentals que pateix i, segons els seus informes, el jove no és conscient que els pateix, i per això va intentar simular que patia alguna classe d’esquizofrènia. Això va complicar el treball i les conclusions dels psicòlegs, segons les mateixes fonts.

Els fets van passar el 5 de juliol del 2015 a la matinada. L’acusat va matar la mare i la germana, de 60 i 35 anys respectivament, amb una arma blanca i va trucar al 112 per confessar el que havia fet.

Temes:

Assassinats