DISTURBIS A BARCELONA

Colau proposa que les associacions de veïns de Gràcia mediïn amb el local okupat

L'alcaldessa reconeix que l'Administració ha fracassat com a interlocutor

1
Es llegeix en minuts

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha proposat que les associacions de veïns del barri de Gràcia mediïn en el conflicte pel desallotjament de l'antiga sucursal bancària batejada pels okupes com a 'Banc Expropiat'.

En declaracions a Catalunya Ràdio aquest dijous ha reconegut que l'Administració ha fracassat com a interlocutor a l'hora de buscar una solució amb els okupes.

"Estic convidant aquests col·lectius, que efectivament volen mantenir aquestes activitats al barri però que no volen interlocutar amb l'Administració, que ho facin amb els veïns de Gràcia", ha exposat.

Notícies relacionades

Colau ha instat a buscar fórmules en què l'Administració pugui ajudar que les activitats continuïnactivitats continuïn, tot i que ha advertit que "en cap cas s'accepta que es barregi amb incidents violents incidents violents que perjudiquen precisament els veïns de Gràcia".

Respecte a l'actuació dels Mossos d'Esquadra, ha defensat que "s'ha d'actuar encara que sigui un fracàs per a tots, però s'ha d'actuar policialment perquè els veïns no en tenen cap culpa i s'han d'impedir aquests incidents".