Colau sobre Azúa: "Em quedo amb el rebuig que van despertar les seves paraules"

L'alcaldessa de Barcelona agraeix "la reacció generalitzada" per les polèmiques declaracions de l'acadèmic de la RAE

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Ada Colau s'ha referit aquest dimarts a les polèmiques declaracions de l'acadèmic de la RAE Félix de Azúa, que va afirmar que l'alcaldessa de Barcelona hauria d'estar despatxant en una parada de peix.Félix de Azúa

"Va ser un plaer compartir espai amb les peixateres. Em semblen impròpies les expressions que va defensar (De Azúa). Em quedo amb el rebuig que van despertar les seves paraules. Una reacció generalitzada que agraeixo", ha dit Colau en declaracions a 'Hoy por hoy'. "Insulta més les persones que em van votar que a mi mateixa. Hem de rebutjar les expressions masclistes i classistes", ha afegit.

REFUGIATS

Notícies relacionades

L'alcaldessa ha fet aquestes declaracions a Brussel·les, on serà rebuda per la Comissió Europea Brussel·les per abordar el paper de les ciutats en l'acollida de refugiats: “Les ciutats som part de la solució i no se'ns ha tingut en compte. És injust i evita que siguem eficaços. La comissió europea se n'ha adonat i està institucionalitzant la relació amb les ciutats. Que ens deixin ajudar”.

Sobre la formació d'un nou Govern a Espanya, Colau ha recordat al PSOE que els que el van votar volien "un Executiu de canvi".