Denunciat un taxista per no assistir un motorista accidentat a l'Hospitalet

Els Mossos el van poder identificar gràcies a les càmeres de seguretat

Denunciat un taxista que no va assistir un motorista accidentat / periodico

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos han denunciat un taxista per no assistir un motorista que acabava de tenir un accident de trànsit a la C-31, al seu pas per l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), concretament a l'altura del centre comercial Ikea. Els fets es van produir el 16 de febrer al voltant de les quatre de la tarda, quan el motorista va caure després d'impactar amb un altre vehicle i va quedar inconscient a la via. El taxista denunciat, un home de nacionalitat espanyola de 47 anys i veí de Barcelona, viatjava amb passatge en aquell moment i no es va aturar tot i ser el primer a presenciar l'accident, cosa que sí que van fer els altres dos conductors implicats.

El primer automòbil que va presenciar l'accident va reduir la marxa per no atropellar el motorista que va quedar inconscient en la via, tot i que es va limitar a esquivar-lo per la dreta i va abandonar el lloc dels fets sense donar protecció ni auxili a la persona ferida.

Els vehicles que circulaven darrere seu van començar a fer frenades d'emergència per evitar atropellar la víctima i sí que es van aturar.

Notícies relacionades

Gràcies a les imatges gravades per les càmeres de seguretat del punt on es va produir l'accident, els investigadors van identificar el conductor, que ha sigut denunciat administrativament per abandonar el lloc de l'accident sense atendre la víctima.

Per evitar situacions com la protagonitzada per aquest conductor, els Mossos recorden que, en cas d'accident, els conductors han d'interioritzar un marc de conducta i actuació que es podria resumir amb l'acrònim PAS: Protegir, Alertar i Socórrer.