ÈXIT DE LA MEDIACIÓ A L'ÀREA METROPOLITANA

Arbitratge per posar fi a una relació sentimental

Una jove recorre al servei al sentir-se incapaç de que la seva exparella assumeixi la nova realitat

vvargas33047375 barcelona 2016  03 04  societat l ajuntament d el 160304205238

vvargas33047375 barcelona 2016 03 04 societat l ajuntament d el 160304205238

1
Es llegeix en minuts
VÍCTOR VARGAS LLAMAS / EL PRAT

La Paula necessita recuperar el ple control de la seva vida. Se sent incapaç d’avançar, bloquejada pel desànim de no saber en quin moment o a través de quina via irromprà en la seva vida algú que ja hauria de formar part del passat. «Fa molt que el veig com la meva exparella, però ell no es resigna a admetre-ho i insisteix a seguir en el meu dia a dia, ja sigui amb correus electrònics, trucades, un munt de whatsaps o directament esperant que surti de casa, anant a casa de la meva àvia a preguntar-li per mi... M’he sentit assetjada», se sincera.

 

Sempre hi havia una forma de contactar amb ella per retreure-li que l’hagués bloquejat o hagués canviat de mòbil, destaca la Paula, que ha optat per canviar el seu nom real per aportar el seu testimoni a EL PERIÓDICO.

Notícies relacionades

Fa tot just un mes que va decidir demanar ajuda per acabar amb una situació que no s’ha resolt en un any i mig, quan va posar fi a la relació sentimental i a la convivència. «Ell ha malinterpretat que accedís a seguir veient-nos, a fer un cafè junts. No ho interpreta com la meva voluntat que podem ser amics, sinó com un signe d’esperança, que jo sento el mateix que abans», explica. La situació la va empènyer a adreçar-se als Mossos, però l’única opció que li van oferir va ser denunciar. «Tot i que estic molt aclaparada, no vull acabar les coses d’aquesta manera amb algú amb qui he compartit tants sentiments», exposa. Els agents li van parlar llavors del servei de mediació i ella es va decidir a provar.

«Aquí m’han calmat, m’han aportat suport psicològic, confiança i solucions per combatre l’assetjament. També han contactat amb ell, que els ha escoltat i per fi s’ha mostrat disposat a cooperar per solucionar la situació», explica. Tot està passant de forma molt ràpida, i es podria solucionar aquesta mateixa setmana, amb la trobada entre tots dos i els mediadors, si ell es compromet a respectar la Paula i els seus desitjos de començar una nova etapa.