El jove dels allunatges de Barcelona no té carnet de conduir

'El Niño' és capaç de robar un cotxe en 1 minut i atracar un comerç en només 2

Detingut ’el Niño’, el cervell dels allunatges a Barcelona. / periodico

1
Es llegeix en minuts
GUILLEM SÀNCHEZ / BARCELONA

'El Niño', el jove conductor dels cotxes robats amb què es van perpetrar almenys 14 allunatges contra comerços de Barcelona no té carnet de conduir. De fet, un dels antecedents penals del seu historial delictiu és un problema de trànsit. El van detenir el 4 d'abril i va ser multat per conduir sense carnet.

No haver superat els tests de la Direcció General de Trànsit no li impedeix tenir una gran perícia al volant a més d'un elevat coneixement de la mecànica d'automòbils. Tal com aquest divendres ha detallat l'inspector dels Mossos d’Esquadra, Pere Pau Guillén, és capaç de robar qualsevol cotxe en un minut. I per buidar un comerç, en té prou amb el doble de temps: “dos minuts”. Per als turismes que funcionen amb panys automàtics tenia un aparell electrònic que trucava el sistema.

VA TORNAR UN COTXE AL SEU PROPIETARI

Notícies relacionades

En un dels seus cops 'el Niño’ va tenir el gest de tornar el vehicle al seu propietari. Aquest havia deixat el cotxe aparcat al carrer i va tornar a recollir-lo l'endemà al matí. Va descobrir, estranyat, que el cotxe s'havia desplaçat una mica. No hi va donar importància fins que, a l'obrir-lo, va descobrir que tenia la tapisseria destrossada i algunes eines que no eren seves. Eren del 'Niño’.

Quan va revisar l'exterior del cotxe amb més atenció, va descobrir les ratllades i els cops que testificaven que el seu vehicle havia sigut robat aquella nit i havia sigut utilitzat per cometre allunatgesallunatges a Barcelona.