LA RECEPTA
Bròquil amb mongetes seques
Antonio Serrano, propietari de la parada Fruites i Verdures Toni i Emi, al mercat de Tres Torres, recomana una recepta molt bona, bròquil amb mongetes seques.
INGREDIENTS
Bròquil
Mongetes seques
Aigua
Oli
Sal
Maionesa
PREPARACIÓ
Renteu i talleu el bròquil. Escorreu-lo. En una olla, escalfeu-hi l'aigua fins que bulli. Poseu-hi el bròquil i deixeu-lo bullir entre cinc a set minuts. Afegiu-hi una mica de sal i oli d'oliva.
Notícies relacionadesSi les mongetes seques estan crues, deixeu-les en remull durant 12 hores amb una mica de bicarbonat. Una altra opció és comprar-les cuites. En un recipient, barregeu el bròquil bullit amb les mongetes seques i, amb una forquilla, feu-ne una papilla.
Antonio recomana acompanyar la recepta amb una mica de maionesa, encara que també es pot menjar amb un simple rajolí d'oli. El plat es pot servir tant fred com calent. Si es desitja, en aquesta recepta es pot substituir el bròquil per coliflor.
- Fenomen en auge La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Universitat Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- MUNDIAL DE CLUBS Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Previsió meteorològica Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança
- Infraestructures La Zona Franca invertirà 40 milions en la seu de Salut Pública de BCN
- Transports El Govern facilita la venda de Talgo a Sidenor amb l’entrada de la SEPI
- Junta general Inditex obrirà botigues a l’Iraq i inverteix en l’‘start-up’ Theker Robotics
- Tempesta judicial i política L’UCO busca diners de la trama Cerdán en feixos de bitllets amagats
- Els riscos de la xenofòbia Llibertat per als còmplices Un detingut a Mataró per incitar la "cacera" de migrants a Múrcia