REACCIÓ DE CIU

Vives: "Estem molt tranquils sobre el treball de BR"

L'encara president de l'empresa i extinent d'alcalde d'Hàbitat Urbà defensa que el que s'investiga és un enginyer

Antoni Vives, premiat per ’I demà, el paradís’.

Antoni Vives, premiat per ’I demà, el paradís’. / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts
CRISTINA BUESA / BARCELONA

L'encara president de Barcelona Regional (BR) i fins fa un mes tinent d'alcalde d'Hàbitat Urbà, Antoni Vives, s'ha mostrat "molt tranquil" president de Barcelona Regional (BR) tinent d'alcalde d'Hàbitat UrbàAntoni Vivessobre el treball desenvolupat per l'empresa municipal, que ha dirigit en els últims quatre anys Willy Müller. Vives ha comparegut a la galeria gòtica de l'ajuntament poc després que ho fes el portaveu del govern Gerardo Pisarello.Gerardo Pisarello

"La Fiscalia es va dirigir a BR per dir-nos que investigaven vuit empreses que tenien un mateix soci, Antonio Herrero, i nosaltres els vam entregar els informes de dos contractes", ha exposat l'ara regidor de CiU. "Són contractes molt petits si et té en compte el dia a dia", ha interpretat Vives.

RENÚNCIA AL CÀRREC

Notícies relacionades

El regidor convergent ha exposat també que, tal com va passar fa quatre anys amb el traspàs del PSC-ICV a CiU, ell, com a president de BR, així com els quatre membres del consell d'administració nomenats pel seu govern, renunciaran al càrrec en els pròxims dies però, al contrari del que ha anunciat Pisarello, no és l'alcaldessa la que els cessa.

Els canvis en els òrgans de govern, ha prosseguit Vives, es produiran quan es convoqui la junta d'accionistes, una potestat que segueix sent seva, ha recalcat.