LA RECEPTA
Rap amb romesco
Enriqueta Ramón, propietària de la parada Peixateries Enriqueta, del mercat d'Hostafrancs, recomana aquesta recepta en què combina peix i marisc amb un deliciós romesco.
INGREDIENTS (4 persones)
1 kg de rap
400 grams de cloïsses
Patates
Un pot de salsa romesco (recomanat el de Casa Ferrer)
Brou de peix
Farina
Oli d'oliva
Sal
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Demaneu a la parada un quilo de rap preparat per cuinar. En primer lloc, heu d'enfarinar el peix. Una vegada fet això, poseu al foc una paella amb oli d'oliva i, quan estigui calent, afegiu-hi el peix perquè es fregeixi. Reserveu-lo. A continuació, en una paella aboqueu la salsa romesco i deixeu que es desfaci. Quan estigui a punt, aboqueu sobre la salsa el brou de peix. Talleu les patates en làmines i afegiu-les a la paella. Quan estiguin toves, afegiu-hi el rap i, quan faci xup-xup, incorporeu-hi les cloïsses. Deixeu-ho tot junt cinc minuts a foc lent fins que estigui a punt.
- Això és el que significa que els fills no facin cas als seus pares a la primera, segons el psicòleg Álvaro Bilbao
- Tragèdia a Lleida Jordi i Omar, les dues víctimes de l'incendi de Torrefeta: "Vam sortir a buscar-los, però era com estar a l'infern"
- Investigació oberta El nen mort a Valls va estar tot el matí al cotxe mentre el pare treballava
- Universitat ¿Qui és Ramón Flecha, el catedràtic de la UB acusat d’abús sexual per 14 universitàries?
- La consellera de Salut, en contra d’ampliar el Prat
- Universitat ¿Qui és Ramón Flecha, el catedràtic de la UB acusat d’abús sexual per 14 universitàries?
- Alejandro Valverde: "Pogacar és el candidat a la victòria, però no ho tindrà fàcil amb Vingegaard"
- Despullar un sant
- ¿Violència gratuïta o esport noble?
- Scariolo anuncia que deixa la selecció després de l’Eurobasket i posarà rumb al Reial Madrid