LA RECEPTA
Filet amb crema d'ametlles
Ana María Tapias, propietària de la Tocinería Luis y Ana María del mercat del Carmel, proposa una recepta tan senzilla que fins i tot la podria realitzar un aspirant a concursant del Masterchef junior.
INGREDIENTS (4 persones)
2 filets petits de porc
ametlla mòlta
vi blanc
1 ceba gran
1 pot petit de llet en pols
sal
oli
pebre negre opcional
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Poseu una paella al foc amb un dit d'oli d'oliva i fregiu-hi la carn, que prèviament haureu d'haver tallat en medallons. Reserveu-ho. En aquest mateix oli, sofregiu-hi una mica una ceba gran tallada en trossos mitjans. Afegiu a la paella un got petit de vi blanc, un pot de 250 mil·lilitres de crema de llet i un parell de cullerades petites d'ametlla mòlta. Coeu-ho durant uns 10 minuts, fins que la carn estigui tendra. Llavors el plat ja estarà a punt per portar-lo a taula. El menú es pot convertir en un plat únic si s'acompanya amb una mica d'arròs o de pasta.
- La realitat imita l’art El petit poble de Lleida on Picasso va superar el seu bloqueig artístic
- En una sentència Les cinc raons per les quals el Suprem va tombar la prohibició del vel islàmic que ara proposa Junts
- La febre pel k-pop s’expandeix per Barcelona
- Montserrat Tura: "No disfruto de la tranquil·litat. Trobo a faltar intervenir en la solució de problemes"
- Mor un alpinista de Terrassa en un accident als Alps suïssos
- TRÀMIT URGENT El Barça ja ha enviat l’informe mèdic de Ter Stegen a LaLiga
- Reportatge El fantasma de Notre-Dame sobrevola la mesquita catedral de Còrdova: un passeig per l’emblemàtic temple l’endemà de l’incendi
- Assalt Sirera denuncia el robatori d’objectes de la guantera de la seva moto al barri de Sant Antoni
- La denúncia Un suposat paredó franquista es manté oblidat a l’exterior del castell de Montjuïc
- Destinacions de vacances atípiques ¿Viatjar a països en guerra? D’Israel i Rússia a Tailàndia i Cambodja, així impacten els conflictes en el turisme