beguda recuperada
El 'Financial Times' glossa la moda del vermut a Barcelona
ElFinancial Timesha descobert la moda que ha renovat la tradició del vermut casolà a Barcelona. El diari econòmic britànic va publicar dissabte un extens reportatge, titulatThe spirit of Catalonia(el licor de Catalunya) sobre la recobrada popularitat de la beguda. L'autor, Paul Richardson, utilitzava declaracions del xef Albert Adrià (de Tickets i Pakta) i amb membres de joves generacions de cases vermuteres com són ara David Tapias, de Ca L'Espinaler de Vilassar de Mar (Maresme), i Miquel Àngel Vaquer, de Casa Mariol, de Batea (Terra Alta).
El reportatge recomanava als lectors una ruta del vermut a través d'establiments barcelonins com Casa Mariol (Rosselló, 442), Bodega 1900 (Tamarit, 91), Quimet & Quimet (Poeta Cabanyes, 25), El Xampanyet (Montcada, 22), Bodega Marín (Milà i Fontanals, 72), Morro Fi ( Consell de Cent, 171), i també la Taberna l'Espinaler (Camí Ral, 1), a Vilassar de Mar.
- A Ceuta Mor Abdou Ngom, icona de la crisi migratòria per l’abraçada viral a una voluntària de la Creu Roja
- Comerç BCN descarta comprar El Centre de la Vila i deixa pendent el seu futur
- Incivisme Un prostíbul en un pis del carrer d’Aragó causa enuig al Clot
- Dret de rectificació del FC Barcelona
- patrimoni La icònica xarcuteria Puig de Sant Andreu continuarà despatxant
- HEREDITÀRIA Insomni familiar fatal, la malaltia que treu el son i ha matat 35 persones d’una mateixa família a Jaén
- Concentració Feijóo crida a manifestar-se avui a Madrid "per la democràcia"
- Protesta de jutges i fiscals ‘Las mil y una togas’ es planten 10 minuts
- Les Forces Armades celebren el seu dia a Tenerife
- Apunts polítics de la setmana Ayuso i Feijóo, de campanya (per separat)