beguda recuperada

El 'Financial Times' glossa la moda del vermut a Barcelona

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO
BARCELONA

ElFinancial Timesha descobert la moda que ha renovat la tradició del vermut casolà a Barcelona. El diari econòmic britànic va publicar dissabte un extens reportatge, titulatThe spirit of Catalonia(el licor de Catalunya) sobre la recobrada popularitat de la beguda. L'autor, Paul Richardson, utilitzava declaracions del xef Albert Adrià (de Tickets i Pakta) i amb membres de joves generacions de cases vermuteres com són ara David Tapias, de Ca L'Espinaler de Vilassar de Mar (Maresme), i Miquel Àngel Vaquer, de Casa Mariol, de Batea (Terra Alta).

El reportatge recomanava als lectors una ruta del vermut a través d'establiments barcelonins com Casa Mariol (Rosselló, 442), Bodega 1900 (Tamarit, 91), Quimet & Quimet (Poeta Cabanyes, 25), El Xampanyet (Montcada, 22), Bodega Marín (Milà i Fontanals, 72), Morro Fi ( Consell de Cent, 171), i també la Taberna l'Espinaler (Camí Ral, 1), a Vilassar de Mar.