POLÈMICA COL·LABORACIÓ

Barcelona tornarà a aportar 4 milions al Circuit de Catalunya

ICV-EUiA tem que acabin sent 16 milions en tot el mandat

Circuit de Montmeló.

Circuit de Montmeló. / JORDI COTRINA / Barcelona

1
Es llegeix en minuts

L'Ajuntament de Barcelona està treballant perprorrogar elconveniamb el Circuit de Catalunya a Montmeló (Barcelona), a qual a finals de l'any passat va aportarquatre milions, i preveu injectar-n'hi quatre més aquest any, han explicat aquest dijous fonts municipals.

La segona tinenta d'alcalde i responsable d'Economia, Sònia Recasens, va fer l'anunci a la comissió del ram dimecres a última hora, i va insistir en el retorn econòmic del circuit, que va en augment per a la capital: 65,7 milions l'any passat i 57,4 el 2011.

Notícies relacionades

Recasens ho va explicar en una compareixença demanada per ICV-EUiA. El portaveu d'aquesta formació, Joaquim Mestre, està convençut que l'aportació no serà puntual i que CiU "persistirà en aquesta contribució al circuit fins a final de mandat, cosa que implicarà per a Barcelona un cost de16 milions".

En un comunicat, Mestre ha afirmat aquest dijous que novament l'alcalde, XavierTrias, "equivoca les prioritats i persisteix en la seva actitud declaudicaciódavant els reiterats incompliments de la Generalitat, i posa les finances municipals al servei de tapar els forats del Govern d'Artur Mas".