EL VI
Santa Digna Estelado Rosé

Santa Digna Estelado Rosé_MEDIA_1
La varietat més antiga de Xile és laPaís. Es va començar a cultivar al segle XVI gràcies a molts petits agricultors. A poc a poc va anar quedant oblidada, com ha passat amb moltes vinyes tradicionals. Però la recerca de factors diferencials, units a baixes produccions de vinyes velles, està recuperant laPaíscom a base de l'elaboració de vins de qualitat, un procés beneficiós per a molts pagesos que havien perdut el mercat de les seves veremes.
Els enòlegs de Torres han buscat un rosat per elaborar un espumós de doble fermentació. Després d'una maceració d'una hora i una primera fermentació de 21 dies, més una criança sobre pòsits de sis mesos, segueix la segona fermentació i tots els rituals que porten a una bombolla fina. En copa suma aromes de fruits vermells i cítrics, amb un paladar fresc i potent.
- Guia pràctica ¿Què fer si et toca un Euromillones i ets l'únic encertant?
- Serveis Socials Barcelona denuncia i aparta una treballadora que desviava prestacions socials
- Conferència de Presidents Ayuso compleix la seva amenaça i abandona la sala quan Pradales i Illa parlen en eusquera i català
- Ser Ter Stegen i no jugar
- Homenatge a Casa Leopoldo
- Alimentació Com menjar dònuts sense engreixar: el sorprenent consell d’un expert en nutrició
- EEUU Trump diu que a Musk “ha perdut el cap” i que no té intenció de parlar amb ell
- Barcelona Un prostíbul en un bloc de pisos: "Els clients s'equivoquen de timbre i ens desperten"
- Tennis Roland Garros: Alcaraz imposa la seva grandesa per fondre Musetti i jugar a París la seva cinquena final de Grand Slam
- Futbol Ni Lamine, ni Mbappé, ni Vinicius, ni Pedri... Raphinha, escollit el millor jugador de la Lliga 24-25