PUBLICACIONS

La revista 'Exit' comença amb Muñoz Molina i Wenders

La nova oferta d'espectacles, oci i llibres d'EL PERIÓDICO, demà als quioscos

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

La revistaExitagafa demà el relleu deDivendresiLlibresamb un doble objectiu: per un costat, donar a conèixer als lectors les principals propostes d'espectacles i oci que tindran lloc durant la setmana; per l'altre, acostar-los les notícies del món editorial i les crítiques literàries.

En el primer número, el tema de portada estarà dedicat a l'estrena deLlamando a las puertas del cielo,del director alemany Wim Wenders. Una entrevista exclusiva amb l'autor d'El amigo americano,un perfil del guionista i actor Sam Shepard i la crítica de la pel.lícula componen el desplegament informatiu sobre aquesta nostàlgica història d'un home a la recerca de les seves arrels amb què Wenders i Shepard intenten renovar els llorers que van aconseguir el 1984 amb la míticaParís, Texas.

Notícies relacionades

La secció de cine oferirà un perfil del director mexicà Guillermo del Toro, que estrena el dia 11El laberinto del fauno,i un reportatge deSerpientes en el avión.En música,Exitpublicarà una entrevista amb José Luis Perales, que actua dimarts al Palau. Estrenes teatrals, exposicions, gastronomia, nit i agenda infantil completen l'oferta d'Exit,a què s'afegeixen, com a principals novetats respecte aDivendres,seccions sobre tecnologia i estil.

El quadernet central inaugurarà la nova etapa deLlibresamb una anàlisi sobre la situació del sector editorial català després de la venda del 60% d'Edicions 62 per part de La Caixa a Planeta i Enciclopèdia. A més de crítiques literàries --entre elles la de la nova novel.la de Muñoz MolinaEl viento de la Luna--, oferirà un perfil de l'editora de Tusquets, Beatriz de Moura, que acaba de rebre la Creu de Sant Jordi.