Trànsit

Mor un motorista en un accident dins dels túnels de Vallvidrera

  • El conductor va morir al xocar amb un vehicle per causes que encara es desconeixen

Mor un motorista en un accident dins dels túnels de Vallvidrera
1
Es llegeix en minuts

Un motorista ha mort aquest dissabte a la tarda en un xoc amb un vehicle, per causes que es desconeixen, a l’interior dels túnels de Vallvidrera, a Barcelona, ha informat el Servei Català de Trànsit. El conductor del turisme va resultar ferit lleu. L’accident ha tingut lloc poc abans de les 17:30 hores al quilòmetre 5,3 de la C-16. Els túnels van ser tancats al trànsit en els dos sentits i es van habilitar desviacions. Al lloc del sinistre s’han desplaçat quatre patrulles dels Mossos, Bombers de Barcelona i tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Aquest és el quart accident mortal de moto aquest any. Els tres anteriors van tenir lloc entre el 19 i el 27 d’abril. Sumant els conductors de turismes, ja són vuit les víctimes mortals el 2021.

Notícies relacionades

Divendres a la nit, un conductor de 27 anys d’un turisme va morir en un xoc frontal a la Roca del Vallès, sinistre en el qual dues persones més van resultar ferides menys greus. Amb la d’aquest dissabte als túnels de Vallvidrera ja són 53 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

El xoc entre la motocicleta i el turisme a Barcelona es produeix en la prèvia de la mobilització que motoristes de tot Espanya portessin a terme en 27 ciutats per reclamar que es respectin els seus drets i en resposta al que consideren un «atac constant» de la Direcció General de Trànsit (DGT) i del Ministeri de l’Interior