GESPA INSTAL·LADA

El Barça acaba la segona fase de les obres de Montjuïc

Última finestra per als abonaments de Montjuïc: el Barça confia que el soci respongui al final

El Barça acaba la segona fase de les obres de Montjuïc

ZOWY VOETEN

1
Es llegeix en minuts

El Barça ha conclòs la segona fase de les obres de remodelació de l’estadi olímpic de Montjuïc. Encara faltarà una tercera dosi d’actuacions, que s’iniciarà a partir del 24 de juliol, amb els últims detalls perquè el camp pugui acollir els partits del primer equip blaugrana. El primer, a l’espera de la confirmació de quan i on es juga el torneig Joan Gamper, serà el 20 d’agost contra el Cadis.

Una d’aquestes últimes actuacions serà la instal·lació de la gespa definitiva, per més que les fotos difoses pel club mostrin un terreny de joc impecable. Sota la gespa, per exemple, s’hi ha instal·lat un nou sistema de reg i drenatge i de tractament d’aigües. Les obres de condicionament s’han desenvolupat a la llotja, les sales d’hospitality i premsa i els vestidors en funció dels esdeveniments ja programats a l’estadi que no tenien res a veure amb la imminent arribada del Barça.

Notícies relacionades

En aquest sentit, i per complir els requisits que exigeixen la Lliga i la UEFA per a les seves competicions, a l’estadi s’han instal·lat els grups electrògens i s’ha procedit al muntatge de les tribunes de comentaristes de televisió.

En la tercera fase, a més del muntatge de la gespa ja definitiva i de l’adequació dels exteriors de l’estadi amb l’estètica barcelonista, botigues de marxandatge i taquilles, es col·locaran les cadires de les grades que havien sigut retirades, les butaques de les zones vip, les banquetes i les porteries i els sistemes de competició com les càmeresde ‘tracking’ i de fora de joc i del VAR.